Запись на консультации и диагностику, результаты исследований и акции — в мобильном приложении!

Лікування гострого інфаркту за програмою НСЗУ в Odrex

При виникненні інфарктного стану, для збереження найбільшої кількості серцевих клітин, дуже важливо якнайшвидше дістатись до лікарні та почати лікування.

Медичний дім Odrex законтрактований з НСЗУ за напрямком лікування гострого інфаркту, тож всі витрати на діагностику, та лікування покриває держава. Тобто, держава сплачує пакет послуг, які необхідні пацієнтам з гострим коронарним синдромом, а саме: коронарну ангіографію, лабораторні дослідження, стентування, цілодобовий моніторинг і стаціонарне лікування у гострому періоді.

На фото команда боротьби з гострим інфарктом: анестезіолог Олександр Степашко, завідувач відділення інтервенційної радіології Костянтин Хацько, завідувачка соматичного стаціонару Олена Усенко, пульмонолог, кардіолог Наталя Лукомська, кардіолог Сергій Стельчук.

Госпіталізація в Медичному домі Odrex можлива 24/7. Ми приймаємо пацієнтів за самозверненням та через будь-яку службу швидкої допомоги.

Швидка допомога Odrex працює щоденно і цілодобово. Викликати Швидку Odrex можна за коротким номером 9000 з будь-якого мобільного оператора або за номером +38 (048) 752-9000.