Запись на консультации и диагностику, результаты исследований и акции — в мобильном приложении!

Амбулаторна допомога хірурга в Поліклініках всієї сім’ї. Розповідає хірург — Максим Кирпичніков

В Поліклініках всієї сім’ї Odrex доступні амбулаторні процедури.

Про захворювання шкіри та підшкірної клітковини, які потребують видалення розповів хірург Максим Кирпичніков, котрий веде прийом у Райдужному та Чорноморську.

  • Однією із найпоширеніших причин звернення на консультацію хірурга є шишкоподібні утворення, які ніби й не турбують, але все ж є естетично та фізично дискомфортними. А у затяжному випадку можуть червоніти та боліти. Ці новоутворення називаються атеромами, які виникають через закупорку сальних залоз. Найчастіше вони локалізуються на волосяній частині тіла.
  • Запалення, відоме як гідраденіт, може відбуватися і в потових залозах, накопичуючи у собі гній. Локалізація здебільшого у пахвовій та паховій зонах.
  • Поширеними восени та навесні є фурункули, які можуть виникати будь-де і бути навіть множинними.
  • Гнійне запалення пальця, що зветься панарицій, спричинене дрібними травмами і може бути шкірним, підшкірним чи нігтьовим.

У деяких випадках, на початкових стадіях, консервативна терапія може бути ефективною. Але її підбір має бути відповідно до діагнозу. Якщо ліки не спрацювали — є хірургічне видалення. Це амбулаторна процедура під місцевою анестезією, після якої рану обробляють і накладають стерильну пов’язку.

Тож за ознаки виступу над шкірою будь-якого розміру, без накопичення гною чи з ним, потрібна консультація хірурга.

Максим Олексійович також консультує з питань:

  • апендицита,
  • кил черевної порожнини,
  • хвороб жовчного міхура, жовчовивідних шляхів, підшлункової залози та кишківника тощо.

Після багатьох операцій, проведених в Odrex на Філатова або Розкидалівський, не обов’язково їхати за післяопераційним доглядом у ці філії, якщо територіально це не зручно. Зняття швів та перев’язку ран можна отримати і у Поліклініках всієї сім’ї Odrex.

Записатись на його консультацію можна через форму на сайті, через мобільний додаток або в операторів нашого кол-центру за номерами: +38 (048) 730-00-30, +38 (096) 380-30-30, +38 (063) 380-30-30, +38 (066) 380-30-30. Амбулаторна допомога хірургів також доступна у всіх Поліклініках всієї сім’ї.