Запис на консультації та діагностику, а також результати досліджень у мобільному додатку!

Вперше виконано хірургічне лікування центрального раку легені у Медичному домі Odrex

Коли наші операційні вперше проводять певний вид хірургічних втручань, це дуже надихає. Раді поділитися, що торакальний хірург Владислав Севергін провів першу пульмонектомію в Медичному домі Odrex.

severgin

Список найпоширеніших онкозахворювань мало змінився за останні півстоліття, і рак легенів зустрічається все частіше інших діагнозів. Відомо, що серед чоловіків рак легенів залишається найпоширенішим видом раку, і більшість смертей від раку належить саме до цього діагнозу. Тому ми працюємо над тим, щоб розширювати можливості діагностики, лікування та реабілітації пацієнтів із таким діагнозом.

Пацієнт, який до нас звернувся, зміг отримати допомогу того ж дня. Лікар Севергін провів радикальну операцію — лівосторонню розширену пульмонектомію з лімфодиссекцією, в чому йому допомагали хірург вищої категорії Андрій Фомін, команда операційного блоку та відділення анестезіології. Пацієнт добре переніс операцію та виписався на п’яту добу.

Владислав Севергін – торакальний хірург Медичного дому Odrex, кандидат медичних наук, доцент кафедри хірургії №4 з курсом онкології Одеського Національного медичного університету.