Запис на консультації та діагностику, а також результати досліджень у мобільному додатку!

Як провести новорічні свята: поради від психолога

Багато з нетерпінням чекають свят, а саме святкової атмосфери, здійснення мрій, приємних змін і довгоочікуваного відпочинку. Як зробити так, щоб зміни почалися, а відпочинок вдався?

Порада перша

Один з варіантів — це відзначити початок року так, як ніколи раніше не вдавалося. Наприклад, можна поїхати в подорож на два-три дні, а можна залишитися вдома в теплі і затишку або сходити з друзями на яскраву і галасливу дискотеку.

Найголовніше — зробити щось не так, як зазвичай. Досвід, який ви отримаєте розширить ваше мислення і кордони, розхитає стереотипи і впустить в життя довгоочікувану новизну.

Порада друга

Якщо ви вже спланували свята і у вас є багато очікувань від них — перевірте їх на міцність. Для цього зберіться разом з сім’єю і напишіть на папері, що саме ви очікуєте від нового року. Після того, як всі очікування будуть написані на папері, їх потрібно порівняти – може виявитися, що вони у всіх різні, адже всі люди не можуть бажати одного і того ж.

Тому, якщо хочете зберегти приємну атмосферу в сім’ї, поділіться заздалегідь один з одним своїми очікуваннями. Вислухайте і прийміть рішення, де інтереси кожного будуть враховані.

Новорічні свята допомагають прикрашати наше життя, а далі вся палітра фарб залишається в наших руках. Потрібно тільки її побачити і використовувати так, як вам би хотілося.