Запис на консультації та діагностику, а також результати досліджень у мобільному додатку!

Симуляційний тренінг Medtronic у Клініці Серця

Серцево-судинні захворювання щороку визнають основною причиною смертності, тому лікування цих захворювань є однією з пріоритетних галузей медицини.

З 10 по 12 липня на базі Клініки Серця Odrex проходила симуляційна сесія з освоєння нових інтервенційних терапій у сфері серцево-судинної патології.

Лікарі могли освоїти та вдосконалити такі методики, як стентування біфуркаційних уражень коронарних судин, методики імплантації стент-графтів в область грудної та черевної аорти (EVAR, TEVAR), сонних артерій із системою проксимального захисту, усунути можливі ускладнення у пацієнтів для проведення інтервенцій.

Унікальність курсу полягала в тому, що всі кейси були відпрацьовані на віртуальних пацієнтах з використанням симуляційного обладнання Simbionix, Angio Mentor у партнерстві з компанією Medtronic.

У симуляційній сесії брали участь завідувач відділення інтервенційної радіології, рентгенендоваскулярний хірург, серцево-судинний хірург Костянтин Миколайович Хацько та кардіохірург, рентгенендоваскулярний хірург Вікторія Євгенівна Мацидонська, а також співробітники компанії Medtronic Олександр Цимбалистий та Віта Хасянова.