Запис на консультації та діагностику, а також результати досліджень у мобільному додатку!

Варикоз та догляд за здоров’ям судин. Інтерв’ю судинного хірурга Адамура Кучубєрії в ефірі каналу Думська ТВ

Про найрозповсюдженіші судинні захворювання, виникнення та лікування варикозу в ефірі каналу Думська ТВ розповів судинний хірург Медичного дому Odrex — Адамур Кучубєрія.

Від варикозного розширення вен нижніх кінцівок страждає понад 50% людей у світі. Причиною такого розповсюдження хвороби є сучасний стиль життя: малорухливість, швидкі та шкідливі перекуси, спадковість та неуважність до власного здоров’я. Найбільш ефективним методом лікування є хірургічне втручання, але завдяки сучасним технологіям воно проходить без розрізів та шрамів.

Адамур Тамазович розповів про особливості лікування та відповів на такі питання ведучих:
• Які причини у виникнення варикозного розширення вен?
• Який спорт найбільш сприятливий для здоров’я судин?
• Яке харчування сприятливо та негативно впливає на судини?
• Чому жінки схильні до виникнення хвороби, більше за чоловіків?
• Використання гелів, мазей та носіння компресійної білизни — ефективно?

Детальніше — в інтерв’ю Каналу Думська ТВ.

Нагадаємо, що в Odrex знизили вартість операції, тому саме зараз є можливість вигідно вилікувати варикоз: тепер вона стартує від 18 100 грн*, і це одна з найнижчих цін в Одеському регіоні! Записатися на консультацію можна за телефоном +38 (048) 730-00-30 або через форму «Запишіться на прийом» на нашому сайті: https://odrex.ua/specialists/kuchuberiya-adamur-tamazovich/

* Дана ціна актуальна станом на 24.02.2020 та може змінюватися з часом. Операції проводяться за адресою: вул. Розкидайлівська, 69/71. Дана пропозиція не включає в себе операції провідного спеціаліста та ургентні операції.