Запис на консультації та діагностику, а також результати досліджень у мобільному додатку!

Зі Всесвітнім днем анестезіолога!

Анестезіологія — це надзвичайно відповідальна та складна частина медицини, і ми в Медичному домі Odrex щиро пишаємося нашими фахівцями, які працюють 24/7, дбаючи про безпеку пацієнтів. Цього року Всесвітній день анестезії наголошує на важливості підтримки психічного, емоційного та фізичного здоров’я анестезіологів. І ми цілковито розуміємо це, адже бути анестезіологом означає не лише володіти технікою, але й мати глибоке розуміння людяності.

Крім рутинних завдань, лікарі стикаються з численними викликами — життєзагрозливі стани, мультирезистентність до ліків, анамнез, за якого не кожен готовий провести анестезію, тривале відновлення самостійного дихання та чимало іншого, а ще — складний моральний стан пацієнтів, які знаходяться в реанімації. При цьому наші анестезіологи пильнують, щоб не просто добре виконати роботу, але якомога дбайливіше й делікатніше проводити складні процедури, володіти методиками, які полегшують їх проведення та сприяють кращому відновленню та загоєнню.

У нашому відділенні АІТ працюють як дорослі, так і дитячі анестезіологи, адже діти мають свої анатомо-фізіологічні особливості. Малі часто потребують анестезії навіть під час діагностичних процедур, таких як МРТ чи УЗД, які ми щоденно виконуємо. А днями ми провели першу седацію під час дитячої ендоскопії.

Вони регулярно навчаються, відвідують стажування та виступають на конгресах. Навіть зараз, у співпраці з Одеським національним медичним університетом, наші анестезіологи проводять лекції для інтернів, передаючи свій досвід.

Анестезіологи — це ті, хто останніми говорять із пацієнтом перед операцією та першими зустрічають його після. Вони як ніхто інший розуміють цінність простого слова «привіт», коли пацієнт виходить з анестезії, завершивши важливий етап свого лікування. Ми зібрали команду дуже різних, але фантастичних спеціалістів, і сьогодні дякуємо їм за кожну мить, коли вони допомагають людям.