Запис на консультації та діагностику, а також результати досліджень у мобільному додатку!

Неймовірна історія одужання акторки Катерини Тишкевич Лікарі Медичного дому Odrex — герої телепроєкту «Анатомія дива»

Друзі, ділимось зворушливою історією одужання нашої пацієнтки – відомої української акторки Катерини Тишкевич.

Жінці довелось пройти через надзвичайно складні випробування – страшенні болі, критично високу температуру, нерозуміння причини стану, кому і ще багато неприємних «сюрпризів». Але Катерина не з тих, хто здається, тож з підтримкою рідних змогла мужньо пройти цей шлях і перемогти хворобу.

Пишаємось, що в цій боротьбі брали участь наші лікарі. Це командна робота, і внесок кожного з її учасників просто неможливо переоцінити.

Дивіться сюжет 1+1 про Катерину – історія її одужання мотивує та надихає. Про шлях лікування розповіли медичний директор Дмитро Гавриченко, завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії, анестезіолог Ігор Йовенко, завідувачка стаціонару, кардіологиня Олена Усенко, завідувач відділення хірургії №1, судинний хірург Олександр Смірнов та терапевтка Надія Олту.

Приємного перегляду!

Записатись на консультацію та діагностику ви можете за допомогою мобільного додатку, через форму на сайті або в операторів нашого кол-центру за номерами: +38 (048) 730-00-30, +38 (096) 380-30-30, +38 (063) 380-30-30, +38 (066) 380-30-30.