Запис на консультації та діагностику, а також результати досліджень у мобільному додатку!

Британський нейрохірург та письменник Генрі Марш в Odrex

Ось і пройшла наша довгоочікувана зустріч з всесвітньо відомим нейрохірургом та письменником Генрі Маршем.

На відкриту дискусію на тему: «Людяність та прогрес у медицині» у залі Medical Hub Odrex зібралось понад 150 відвідувачів, 200 глядачів онлайн, і дві години живого спілкування пролетіло на одному подиху.

У панельній дискусії брали участь:

  • Генрі Марш, британський нейрохірург та відомий письменник, який має десятки років досвіду роботи в різних країнах, від Непалу та України, автор «Історії про життя, смерть і нейрохірургію» та інших творів,
  • Андрій Мизак, провідний нейрохірург та перекладач книжок Генрі Марша українською,
  • Дмитро Гавриченко, анестезіолог, медичний директор Odrex, професор кафедри анестезіології, інтенсивної терапії та медицини невідкладних станів ОНМедУ,
  • Максим Михалочкін, учасник Odesa Business Club, засновник ТОВ «Трансмет ЮА» та ТОВ «ТІМ».

Під час дискусії ми обговорили питання лікарської емпатії, вигорання в медицині, End-of-life care, як хвороба переживається близькими й те, як оточуюче середовище впливає на одужання пацієнтів в клініках.

Переглянути запис зустрічі ви можете переглянути на нашому каналі в youtube

З нетерпінням чекаємо на наступну зустріч з паном Маршем, дякуємо спікерам та модераторам за корисну інформацію, а всім присутнім цікаві питання та жваві обговорення. Ділимось фотозвітом і чекаємо вас на нових заходах у Medical Hub Odrex.