Запис на консультації та діагностику, а також результати досліджень у мобільному додатку!

Інфографіка: що ми знаємо про серце?

29 вересня – Всесвітній день серця! Ми підготували для вас інфографіку з інструкціями, як і коли потрібно обстежитись, як правильно вимірювати тиск і тренуватись. А також із фактами про досягнення науки, серцевий ритм, тиск і ті чинники, які щодня впливають на стан нашого серця.

Вітаємо всіх фахівців, які щодня піклуються про серця своїх пацієнтів. Ми дуже пишаємось нашою командою, завдяки якій у Клініці Серця Odrex можна пройти все, що серцю потрібно, – від профілактичних обстежень до стаціонарного або хірургічного лікування, і до подальшої реабілітації.

Комплексного підходу ми дотримуємось в усьому. Якщо випадок складний, рішення мають ухвалювати спільно – кардіолог, інтервенційний радіолог, кардіохірург, пацієнт і його близькі. Саме це дає змогу зробити правильний вибір. І саме тому ми створили Серцевий клуб на базі Клініки Серця – зовсім скоро розповімо про нього більше.

Записатися на прийом до кардіолога, УЗД серця або профілактичний Кардіо Check-UP можна за телефоном +38 (048) 730-00-30 або на сайті